Cine Suntem

ABORDAREA NOASTRĂ

otniel luca ministries
01.

— Misiunea noastră

Prin școala de ucenici  dorim să instruim pe oricine dorește să studieze Scripturile și să-L cunoască pe Isus ca Domn și Mântuitor. De asemenea  programul de ucenicie include si nivelul avansat pentru prezbiteri, pentru cei pe care Dumnezeu i-a chemat în lucrare ca și evangheliști, învățători, păstori, profeți sau apostoli.

Antrenăm si consiliem pe oricine are o chemare de mentor siritual si doreste să fie instruit pentru a fi eficient in slujire.

02.

— Viziunea noastră

Viziunea noastra este concentrată pe: 

-Evanghelizarea oamenilor nemântuiți.

-Ucenicizarea oamenilor Nascuti din Nou si Botezati in apă.

-Dezvoltarea Comunitatilor Împărăției în Romania și în alte țari.

 

03.

— Despre Fondator

Otniel Luca

Otniel Luca are o experiență de peste 40 de ani în studiul și predarea Scripturii. Și-a dedicat întreaga viață slujirii ca Pastor și Învățător biblic, implicându-se cu pasiune în formarea de ucenici și dezvoltarea de mentori. Este președintele Fundației OLMinistries prin care derulează proiecte, seminarii și conferințe în țară și străinătate pentru pregătirea slujitorilor și plantarea de biserici(comunități ale Împărăției). Cărțile, Cursurile și manualele de studiu biblic pe care le-a scris sunt eficiente pentru orice persoană care dorește să studieze Biblia în calitatea de ucenic. Otniel Luca trăiește în Arad, este căsătorit cu Lidia și au patru copii.

Parteneri