Cine Suntem

ABORDAREA NOASTRĂ

otniel luca ministries
01.

— Misiunea noastră

Platforma Online se dorește a fi o resursă online pentru oricine dorește studieze Scripturile și să-L cunoască pe Isus ca Domn și Mântuitor. Să fie o unealtă pentru cei pe care Dumnezeu i-a chemat în lucrare ca și evangheliști, învățători, păstori, sau chiar plantatori de biserici. Organizația poartă denumirea de OLMinistries și vine de la inițialele numelui fondatorului Otniel Luca.
02.

— Viziunea noastră

O viziune este acea vedenie sau imagine spirituală, cerească ,adaptată la capacitatea spirituală și mentală a celui care o vede. Din descrierile biblice, orice viziune este urmată de instructiuni . Ea poate înclude un ansamblu de evenimente din timpul prezent sau un ansamblu de evenimente din afara timpului, de obicei, evenimente viitoare. Viziunea mea este referitoare la timpul prezent, mai precis, exact la ceea ce Domnul mi-a aratat într-o astfel de imagine. ”Domnul m-a chemat la El și m-a dus într-o încăpere numită tezaur. Acolo a deschis un cufăr mare și a luat o măsură pentru masurat grâul, a umplut-o cu semințe foarte diverse și mi-a zis că îmi mai dă ultima porție de sământă cu care să merg și pe care să o împart semănătorilor, pentru că timpul este foarte scurt și vremurile grele sunt aproape.
03.

— Despre Fondator

Otniel Luca

Otniel Luca (n. 1962) are o experiență de peste 40 de ani în studiul și predarea Scripturii. Și-a dedicat întreaga viață slujirii creștine ca PastorÎnvățător biblic implicându-se cu pasiune în formarea de ucenici și dezvoltarea de lideri creștini. Este președintele Fundației OLMinistries prin care derulează proiecte, seminarii și conferințe în țară și străinătate pentru pregătirea slujitorilor creștini și plantarea de biserici. Cursurile și manualele de studiu biblic pe care le-a scris sunt eciente și apreciate atât pentru lideri cât și pentru orice persoană care dorește să studieze Biblia. Otniel trăiește în Arad, este căsătorit cu Lidia și au patru copii. Organizația poartă denumirea de OLMinistries și vine de la inițialele numelui fondatorului Otniel Luca . Învățător biblic, Autor, Formator

Parteneri