Nici O Imagine Disponibile
Viața și Învierea
 Autor: Otniel Luca  Categorie: Cărți de Evanghelizare  Format: Carte  Data publicării: 2020  ISBN: 978-606-9085-31-8  Limbă: română Tag-uri:carticrestinecarti bune | cartiolministries | manualuldeevanghelizareprimiipasi |
Descriere:

Otniel Luca în Viața și învierea continuă seria de învățături biblice pentru viața spirituală. Isus este Viața Care dă viață. Autorul face diferența între viață naturală, viață spirituală și viață veșnică și descrie modul în care înțelegerea acestor realități spirituale ne binecuvântează.


Înainte nu-mi plăceau cărțile,dar aceasta e excepție

Rated 5 out of 5
2 aprilie 2021

Mi-a plăcut extrem de mult încât am să o recitesc de mai multe ori.Recomand! Așa de frumos sunt explicate toate lucrurile și pe înțelesul oricui.Foarte ușor,citind și punându-mi la dispoziție explicația,să pricep într-un timp mai scurt…Dacă studiam singură,îmi lua mai mult timp să înțeleg atâtea lucruri frumoase și importante.Este minunată cartea.O treabă excelentă,să puteți să scoateți cât mai multe, că vă urmăresc și aștept să mai apară.Fiti binecuvântati și va doresc multa sănătate .

Luisa-Maria Mecles

Viața și Învierea, o carte mai mult decât excelentă!

Rated 5 out of 5
22 martie 2021

Viața și Învierea, este mai mult decât o carte. Sunt de fapt două cuvinte, care cu adevărat dau sens vieții. Mi s-au părut uimitoare detalie explicate în această carte,și mai ales modul miraculos în care Dumnezeu a creat lumea și tot Universul.
Autorul reușește să aducă în mintea cititorului bazele existentei divine, și mai mult de atât, să îl facă să-și înțeleagă modul maiestuos de a face parte din creație.

Rovena Brinzan