Nici O Imagine Disponibile
Ghidul Ucenicului în Tranziție
 Autor: Otniel Luca  Categorie: Cărți de Ucenicie  Format: Carte  Data publicării: 2021  ISBN: 978-606-9085-48-6  Limbă: română Tag-uri:carticrestinecarti bune | cartiolministries |
Descriere:

Viața unui om este formată dintr-un lanț de tranziții. De la cea mai fragedă vârstă și până la finalul vieții, un om parcurge diferite etape în viață. În fiecare tranziție noi ne negociem avansarea de la ce suntem la ce urmează să fim și, în funcție de felul cum ne negociem fiecare tranziție, putem atrage binecuvântarea sau blestemul peste noi.


Toate sunt minunate

Rated 5 out of 5
14 iulie 2021

Cuvinte pline de adevăr ,ziditoare

Magda

Cartea e un ghid corect pentru a finaliza cu succes fiecare tranziție.

Rated 5 out of 5
6 aprilie 2021

Fiecare dorim sa ajungem undeva, sa atingem obiective mărețe așa că fiecare avem parte de tranziții în viață.E foarte important să știm cum să trecem prin ele, această carte ne deschide mintea să înțelegem ce importantă e o tranziție corectă, cum să facem separări corecte, legăminte corecte pentru a încheia în excelență și binecuvântare .

Nicoleta Cabuta

Toata viata suntem dintr-o tranzitie in alta, insa doar foarte putini intelegem acest aspect

Rated 5 out of 5
3 aprilie 2021

De cand ne nastem suntem intr-o tranzitie sau de ce nu, in mai multe tranzitii in acelasi timp. Deci este important sa intelegem ce este tranzitia si cum putem sa o facem corect ? Da. Este de o importanta majora, uriasa. De la baza tranzitiei, la modelele biblice de tranzitie, aceasta carte este de un real folos pentru oricine, in viata de zi cu zi cat si pentru oamenii care vor sa asculte de Dumnezeu si sa faca tranzitia corecta ca ucenic al lui Hristos si sa isi implineasca scopul dat de Dumnezeu. Recomand cu convingere cartea cat si autorul, Otniel Luca (care este un invatator si un autor de carti ce trebuie urmarit si citit).

Valentin Codos

O carte minunata

Rated 5 out of 5
3 aprilie 2021

Aceasta carte te ajuta sa avansezi
spiritual.Iti arata cum trebuie să treci din Împărăția Întunericului in Împărăția Lui Dumnezeu.

Camelia Sandor