Nici O Imagine Disponibile
Acțiunile Divine
 Autor: Otniel Luca  Categorie: Cărți de Evanghelizare  Format: Carte  Data publicării: 2017  ISBN: 978-606-93398-7-9  Limbă: română Tag-uri:carticrestinecarti bune | cartiolministries | manualuldeevanghelizareprimiipasi |
Descriere:

Cartea Acțiunile divine este rezultatul unui studiu atent al Scripturii pornit dintr-o dorință profundă după revelație și relevanță. Autorul pleacă de la câteva expresii biblice care atrag atenția și printr-un efort analitic ajunge să pună probleme și intrebări teologice cruiale pentru Biserica de azi cu privire la modul în care Dumnezeu a acționat și acționează în lume.


Acțiunea mea a fost de a citi cartea,am acționat fără regret

Rated 5 out of 5
2 aprilie 2021

Acțiunile Divine…nu mă gândeam așa de profund cum s-a gândit autorul.Totul clar și înțelept scris.Cartea asta cuprinde niște informații de mare preț,îmi place și maniera de a scrie.Actiunile Divine mi-au pornit și mie câteva acțiuni care mă vor ajuta în creșterea mea spirituală,și creșterea multora dacă o vor comanda și o vor citi(și studia).Se observă că nu există interpretări nepotrivite a Bibliei și asta e foarte bine.La început eram sceptica in a citi și alte cărți decât Biblia,dar dând o șansă,nu am ratat ocazia citirii acestei cărți ce m-a ajutat extrem de mult.

Luisa-Maria Mecles

O carte esentiala

Rated 5 out of 5
21 martie 2021

Pentru mine aceasta carete este una care mi-a schimbat cu totul modul de gandire si ma facut sa inteleg foarte bine cine este Cuvantul Lui Dumnezeu si Dumnezeu. In aceasta carte gasesti raspuns la Ioan 1:1 explicat foarte bine. Explica foarte bine cum lucreaza Dumnezeu si cum a creat totul. O carte pe care o indragesc

Samuel G.Magda

Extraordinara

Rated 5 out of 5
20 martie 2021

“Acțiunile divine” nu e o carte ușoară însă m-a ajutat sa înțeleg in profunzime cine este Cuvântul lui Dumnezeu și sa îmi clarific doctrina Dumnezeirii, ce rol important are Domnul Secerișului in viața Bisericii și cât de extraordinara e Lumina lui Dumnezeu.
Recomand a fi citită de mai multe ori

Magda Otniel